skovGå foråret og påsken i møde fra Sankt Lukas Kirke, Århus sammen med sognepræstpræst Vibeke Houmøller og pilgrimspræsten. Pilgrimsvandring i Marselisborgskoven 15. marts

Pressemeddelelse fra Pilgrimspræsten i Århus

Efter en kort morgensang i kirken kl. 8.30 tager vi på vandring langs århus-bugten og i Marselisborg-skovene. Undervejs taler vi med hinanden om, hvordan vi kan bekræfte vores tro, ligesom vi vandrer en strækning i stilhed og bøn. Vi skal besøge stavkirken på Moesgård samt holde nadvergudstjeneste i naturens store katedral. Vi slutter med varm kakao og boller i Sognegården ca. kl. 16. Turen er på ca. 15 km. Medbring drikkelse, madpakke samt evt. regntøj. Alle er velkomne på påskevandringen sammen med de unge mennesker.

Tilmelding til Vibeke Houmøller: vhk@km.dk

Skrevet af Bo Grünberger

Jeg har gennem en årrække arbejdet med kommunikation i folkekirken, hvor tro, diakoni og kultur har min særlige interesse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *