Påskevandring
I bidende kulde og snevejr kæmpede en gruppe studerende fra Århus sig vej på den første påskepilgrimsvandring. Vandringen gik over fem stationer og sluttede med fælles måltid og film

Pressemeddelelse fra Studentermenigheden

Onsdag den 20. marts 2013 løb den første påskepilgrimsvandring af stabelen i sne og frost. Men, det afholdte ikke 35-40 studerende fra at kaste sig ud i det vilde vejr for at blive klogere på, hvad påsken er.

Starten gik efter en kort stemningsfuld gudstjeneste i Møllevangskirken. I flere hold blev folkene ledt ned gennem Botanisk Have, hvor der ventede oplevelser, der skulle få deltagerne til at forstå de stemninger folk på Jesu tid gennemgik i påsken.

Se billeder fra dagen her