Røsten nr. 7.

Nu kan vi byde velkommen til den nye udgave af stiftsmagasinet Røsten. Magasinet ser markant anderledes ud, hvilket skyldes en ny platform, som gør det nemmere at indarbejde digitalt indhold, ligesom læsevenligheden nu er højere. Vi håber, I vil synes godt om det nye tiltag.

I denne udgave fortæller ekspert i kirkegårdskultur, biskop Elof Westergaard, om kirkegårdens udvikling fra borgerligt mindesmærke over den anonyme grav til de mange valgmuligheder i dag. Vi har desuden været forbi Nordre Kirkegård i Aarhus, skovkirkegården i Silkeborg og Odder Ny Kirkegård. Læs også om Henning Jensen, der er graver ved kirkegården i Mesing, og som synes, at hækkens klipning gerne må afspejle graverens humør.

Vi bringer derudover en lille solstrålehistorie fra Lystrup, hvor skolen nu er gået sammen med kirken om at have morgensang, og naturligvis finder I som sædvanligt anmeldelser, nyheder og et indblik i en af stiftets mange kirker – denne gang Vrads Kirke.

Åbn det nye magasin her: www.roesten.dk

God læselyst!

Skrevet af Martin Høybye