Johanna_FengerOrganist og korleder Hanne Korsgaard Sundbøll fortæller om musikhistoriens kvindelige komponister. Kvindelige komponister findes i både musikhistorien og europæisk musikkultur, men er ofte mindre kendte end deres mandlige kolleger

Pressemeddelelse

Hanne Korsgaard Sundbøll dykker ned i to kvindelige komponister fra slutningen af 1800-tallet: Johanne Fenger og Elisabeth Meyer og fortæller om deres liv og værker. Elisabeth Meyer boede i en årrække i Marseliskvarteret i Aarhus. Elisabeth Meyers sange er iørefaldende, i folketone og flere steder med hang til romantisk svulmen.

Med sine livlige, boblende og længselsfulde melodier skabte Johanne Fenger liv til naturlyriske tekster. Undervejs spiller Hanne Korsgaard Sundbøll musikstykker af de to komponister, og sopran Rikke Simonsen lægger vokal til sangene.

Info:

Tirsdag den 10. november kl. 19.30. Gratis entre.

Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C.

www.langenaeskirken.dk