Charlotte RørthDen 25. februar 2009, i et kapel i den sydspanske by Ubeda, stod kulturjournalist ved Nordjyske Stiftstidende, Charlotte Rørth, over for Jesus. Hør hendes fortælling den 3. december i Sct. Pauls Kirke

Pressemeddelelse

Charlotte Rørth var hverken et religiøst eller spirituelt menneske, Da Guds søn bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag i hende verden, der gjorde det muligt for hende at fortsætte, som om intet var sket – og som tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.

Hun opsøger forskere i epilepsi og psykiatri, præster og spirituelle vejledere for at finde viden om, afklaring og forståelse af, hvad der skete med hende. På baggrund af sin oplevelse, skrev hun bogen `Jeg mødte Jesus´.

Torsdag den 3. december kl. 19.30 vil Charlotte Rørth i Sct. Pauls Kirke i Aarhus fortælle om den overvældende religiøse oplevelse, som hun har forsøgt at finde afklaring på i bogen. Det vil efter foredraget være muligt at stille spørgsmål til forfatteren, ligesom det vil være muligt at købe vin, sodavand og snacks undervejs. Arrangementet er gratis.