Charlotte RørthDen 25. februar 2009, i et kapel i den sydspanske by Ubeda, stod kulturjournalist ved Nordjyske Stiftstidende, Charlotte Rørth, over for Jesus. Hør hendes fortælling den 3. december i Sct. Pauls Kirke

Pressemeddelelse

Charlotte Rørth var hverken et religiøst eller spirituelt menneske, Da Guds søn bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag i hende verden, der gjorde det muligt for hende at fortsætte, som om intet var sket – og som tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.

Hun opsøger forskere i epilepsi og psykiatri, præster og spirituelle vejledere for at finde viden om, afklaring og forståelse af, hvad der skete med hende. På baggrund af sin oplevelse, skrev hun bogen `Jeg mødte Jesus´.

Torsdag den 3. december kl. 19.30 vil Charlotte Rørth i Sct. Pauls Kirke i Aarhus fortælle om den overvældende religiøse oplevelse, som hun har forsøgt at finde afklaring på i bogen. Det vil efter foredraget være muligt at stille spørgsmål til forfatteren, ligesom det vil være muligt at købe vin, sodavand og snacks undervejs. Arrangementet er gratis.

Skrevet af Bo Grünberger

Jeg har gennem en årrække arbejdet med kommunikation i folkekirken, hvor tro, diakoni og kultur har min særlige interesse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *