Pitstop for parforholdetSct. Pauls Kirke i Aarhus inviterer for anden gang til foredragsrækken ”Pitstop for parforholdet”, der med stor succes afholdtes i 2014. En foredragsrække for par om parforholdets værdier og om at leve godt med hinanden

Pressemeddelelse

Et foredragsforløb over seks aftener med fokus på parforholdets glæder og udfordringer. Sådan kunne opskriften lyde på Sct. Pauls Kirkes tiltag, ”Pitstop for parforholdet”, som løber af stablen for anden gang i foråret, begyndende den 3. februar.
Bag tiltaget står Sjælesorgsnetværket ved Sct. Pauls Kirke og målet med foredragsrækken er at styrke og udvikle ægteskaberne og parforholdene hos de, der melder sig til. Da forløbet første gang blev afholdt i 2014, var interessen stor og både kærester, samboende og ægtepar deltog i arrangementerne. Sjælesorgsnetværket besluttede sig for at gentage succesen og efter en grundig evaluering og udvidelse af konceptet fra 2014, er man nu parate med en ny udgave af forløbet.
De enkelte foredrag behandler emner som kærlighed, kommunikation, kriser i forholdet og sex og foredragsholderne er både præster, psykologer og parterapeuter.
Alle foredrag ligger om aftenen kl. 19-21.30 og hvis man har små børn anbefales det at man får dem passet, så man som forældre kan følges til foredragsaftenerne.
Arrangementerne finder sted i Sct. Pauls Kirkes sognehus på Sct. Pauls Kirkeplads 1 i Aarhus. Fuldt program kan læses på sctpauls.dk, hvor man også kan få svar på eventuelle spørgsmål. Et foredrag koster 50 kr. pr. person, mens prisen er 250 kr. hvis man kommer til alle foredragene. Tilmelding er ikke nødvendig.

Foredrag alle dage kl. 19-21.30:
• 3/2: Hvad er kærlighed? v. Præst Peter Kofoed Herbst
• 7/3: Kommunikation – siger du noget, eller snakker du bare? v. Psykolog Bodil Kappelgaard
• 6/4: Her går det godt – men kan vi lægge mere på? v. Parterapeut Steen Kruse
• 21/4: Når krisen kradser. v. sygeplejerske Hannah og sognepræst Jakob Søvndal
• 26/5: Sex – eller sover vi bare sammen? v. sygeplejerske Anne-Mette og præst Ruben Knudsen
• 9/6: To – blandt flere! v. parterapeut Steen Palmqvist

Skrevet af Bo Grünberger

Jeg har gennem en årrække arbejdet med kommunikation i folkekirken, hvor tro, diakoni og kultur har min særlige interesse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *