Sir David WillcocksVor Frue Kirke i Aarhus dedikerer musikandagt til den nyligt afdøde komponist Sir David Willcocks

I 2015 døde den anerkendte britiske komponist, dirigent og organist Sir David Willcocks i en alder af 95. Særligt kendt var han for sin årlige BBC-transmitterede ”Service of Nine Lessons & Carols” til jul og for at være Director of Music til Prins Charles og Lady Dianas bryllup i 1981.

Dog kender flest hans navn fra hans årelange virke som organist og Director of Music ved King’s College i Cambridge fra 1957 til 1974. I denne periode – fra 1972-1974 – virkede Vor Frue Kirkes egen organist, Murray Stewart, selv som elev hos ham i Cambridge.
Fredag den 19. februar dedikerer Vor Frue Kirke en musikandagt til Sir Davis Willcocks under titlen In memoriam Sir David Valentine Willcocks (1919-2015)*

Vor Frue Kirkes organist Murray Stewart spiller orgel ledsaget af den engelske operasanger Donald Stephenson, som gæster Vor Frue Kirke for anden gang.

– Psalme 130, Psalme 23 fra ‘A Ceremony of Psalms’
– Variationer for orgel over salmemelodi ‘Breslau’ (fra ’Geistliche Gesänge’, Leipzig, 1625)
Musikandagten finder sted i Vor Frue Kirke fredag den 19. februar kl. 16.30-17.00. Det er gratis at deltage.

Om Vor Frue Kirkes musikandagter
Vor Frue Kirkes musikandagter finder sted hver fredag kl. 16.30-17.00 og består af en læsning, to salmer og tre stykker musik.

Musikandagterne er planlagt som korte eftermiddagsarrangementer, hvor du kan nyde et pusterum, fx på vej hjem fra en travl arbejdsuge, og inden weekenden banker på.

For yderligere oplysninger kontakt Lisette Agerbo Holm, projektmedarbejder ved Vor Frue Kirke:
Direkte tlf.: 23 43 87 37
E-mail: lisette.holm@aarhusvorfrue.dk