roesten_11_forsideI år gør folkekirken en ekstra indsats for at komme bredt ud med påskens budskab, og derfor handler Røstens tema også om påsken denne gang. Vi har blandt andet talt med biskop Henrik Wigh-Poulsen, som også er aktuel med en ny bogudgivelse om påsken

Påsken rummer mange af livets store temaer. Det handler om død og opstandelse, men det handler ikke mindst også om tilgivelse. Og tilgivelse er noget, de tre præster, Annette Vinter Hedensted, sygehuspræst, Anita Fabricius, hospicepræst, og Mette Birk, gadepræst, har helt inde på livet. De fortæller om den betydning tilgivelse kan have i et menneskes liv. For det sværeste er ofte at tilgive sig selv.

Aktuel i Røsten er også Morten Aagaard, der er ny korshærspræst i Aarhus. Han fortæller, at for Kirkens Korshærs brugere er tilgivelse noget, de mærker helt ind i hjertet. De ved godt, at de har syndet og har brug for tilgivelsen, fortæller han, og derfor er påskens budskab bredt ud over hele året hos Kirkens Korshær.

Og så har vi talt med fire børn om, hvad påsken går ud på. Du kan se videoen om det herunder:

Læs hele det nye nummer af Røsten her.