ChristianskirkenFra 25. april til 1. maj inviterer Christianskirken i samarbejde med en række lokale aktører på et væld af aktiviteter i sognet. Taxacykel-ture, koncerter og besøg på Chr. IX’s børnehjem og værtshuset Pipes er blot af et par af tiltagene på programmet til ”Liv i sognet”

Pressemeddelelse

Christianskirken på Frederikshaldsgade i Aarhus Nord, inviterer på et hav af arrangementer både i- og uden for kirken fra den 25. april til den 1. maj. Det hele foregår under overskriften ”Liv i sognet”, som er en årligt tilbagevendende begivenhed.

En del af Christianskirkens vision lyder, at kirken vil række synligt ud i sognet og styrke og engagere den enkelte og sognets beboere. ”Liv i sognet” er et tiltag, der skal understøtte visionen, og formålet er, at kirken kommer ud og møder sognets beboere, der hvor de er. Der vil være mulighed for at høre om, hvad der foregår i kirken til daglig og hvad og hvordan man selv kan deltage, hvis man har lyst. På samme tid kan man få svar på eventuelle spørgsmål, man måtte have til kirken, kirkens arbejde og kristendommen generelt.

Christianskirken er kendt for sit omfattende sociale arbejde eksempelvis med ensomme unge og med helt konkret praktisk hjælp til dem, der måtte have brug for det – fx hækklipning eller PC-hjælp. Fællesskab er en kerneværdi for Christianskirken, som også har etableret en lang række netværksgrupper for både unge og ældre, familier og enlige.

”Liv i sognet” løber af stablen fra den 25. april til den 1. maj. Alle er velkomne – også hvis man ikke bor i Christians sogn. Det er gratis at deltage i de fleste arrangementer, men tilmelding kan være nødvendig. Man kan tilmelde sig og høre nærmere hos Diakonimedarbejder Peter Worm Madsen på peter@christianskirken.dk / tlf. 4172 7108.

Liv i sognet – program

• Mandag: 25/4
    • 16.15: Christianskirkens junior- og børneklub besøger Chr. d. IX’s børnehjem. Tilmelding nødvendig.
    • 18: De Grønne Pigespejdere laver bål og griller kyllingepølser. Hjørnet ved Landskronagade/Kalmargade.
  • Tirsdag: 26/4
    • 10: Tur på taxa-cykel i sognet. Afgang fra kirkens hovedindgang, Frederikshaldsgade 15. Tilmelding nødvendig.
    • 15: Tirsdagsklubben holder åben sangeftermiddag. Tema: ”De gode gamle”. Skydstrupvej 4.
    • 19: Klubben L!nk holder åben brætspilsaften. Pris 10 kr. Frederikshaldsgade 15.
  • Onsdag: 27/4
    • 16: Spaghettigudstjeneste, leg og hygge. 5 kr. for børn, 20 kr. for voksne. Frederikshaldsgade 15.
    • 18.30: Ungdomsfællesskabet Kalas bygger med LEGO på Plejecenter Bjerggården. Mød op på Frederikshaldsgade 15.
    • 19.30: CIM inviterer til åbent foredrag om kristendom og månerejser. Frederikshaldsgade 15.
    • 19.30: Koncert med duoen ”Far & Søn” samt Brian Fomsgaard. Minikonfirmandernes billedudstilling ”Liv i sognet”. Reginehøjvej 19.
  • Torsdag: 28/4
    • 13.30: Besøg på værtshuset Pipes sammen med Diakonimedarbejder. Drikkevarer betaler du selv.
    • 19: Familieudvalget byder på Servicetjek på parforholdet – om forsoning. Tilmelding til kontor@christianskirken.dk. 50 kr. per par.
  • Fredag: 29/4
    • 14: Filmeftermiddag på Lokalcenter Bjerggården – ”Nøgle, spejl, hus” med Ghita Nørby. Hjemmebag og kaffe. Østerøgade 18.
  • Lørdag: 30/4
    • 9: ”Til Tjeneste” inviterer alle ud i sognet for at løse opgaver hos private. Mød op på Frederikshaldsgade 15.
    • 13: Lokalhistorisk foredrag om Christiansbjerg. Efterfølgende besøg i lokalhistorisk arkiv. Mød op på Lokalcenter Bjerggården.
  • Søndag: 1/5
    • 9: Gudstjeneste ved Carsten Haugaard Nielsen. Frederikshaldsgade 15.
    • 10.30: Gudstjeneste ved Esper Thidemann. Frederikshaldsgade 15.
    • 12: Kirkekaffe og kagebord. Brendstrupvej.
    • 16: Rytmisk gudstjeneste ved Carsten Haugaard Nielsen. Frederikshaldsgade 15.