Poul S. Jacobsen er den ene af to organister ved Vor Frue, der spiller til de gratis koncerter

I august introducerer Vor Frue Kirke en række orgelmatineer. En halv times orgelkoncert hver lørdag, hvor der spilles et varieret og lyttevenligt orgelprogram med kendte klassikere imellem.

Koncerterne er gratis og et tilbud om at besøge Vor Frue Kirke og nyde en halv times lørdagskvalitetstid i det smukke kirkerum med byens bedste akustik.
Mange aarhusianere har måske ikke en orgelkoncert øverst på ønskelisten, når de opsøger musikoplevelser. Med matinéerne håber Vor Frues to organister, Poul S. Jacobsen og Murray Stewart, at tilbyde publikum en ny og anderledes lytteoplevelse i kirkens særligt stemningsfulde omgivelser.
De korte koncerter er samtidig en lejlighed til at udforske kirkerummet, besøge byens ældste rum – den mere end 1000 år gamle krypt, vandre i den fredfyldte klosterhave og mærke middelaldersuset.

Matinéerne indledes lørdag den 6. august af Vor Frues egen engelskfødte organist Murray Stewart, som spiller et “Post Brexit”-program af orgelværker fra Tyskland (J.S. Bach), Danmark

Murray Stewart er organist ved Vor Frue Kirke spiller et særligt "post Brexit" program ved koncerterne

Murray Stewart er organist ved Vor Frue Kirke spiller et særligt “post Brexit” program ved koncerterne

(Hans Matthison-Hansen), Holland (Hendrik Andriessen) og England (Ralph Vaughan Williams).

Orgelmatineerne finder sted hver lørdag i august fra kl. 12-12.30 i Vor Frue Kirke. Læs det fulde program på www.aarhusvorfrue.dk og følg med på www.facebook.com/aarhusvorfrue/

Skrevet af Pressemeddelelse