Denne gang er børnene i fokus ved en af Vor Frue Kirkes store, klassiske musikbegivenheder under Aarhus Festuge. De to unge, prisvindende violinister, Jonas Willaume Christoffersen (13 år) og Aoi Tomioka (14 år), er to af Aarhus’ absolut største talenter inden for klassisk musik.

Festugekoncertens unge hovedpersoner er tilsammen cirka halvt så gamle som deres akkompagnatør, organist i Vor Frue Kirke Poul S. Jacobsen, der spiller cembalo til. Ved orglet sidder en af Danmarks bedste improvisatorer, Morten Ladehoff, som er organist ved Skive Kirke. Under koncerten improviserer han over kendte børnesange, man kan gå på opdagelse i, og publikum får også mulighed for at foreslå temaer.

Den klassiske børnekoncert finder sted torsdag den 1. september kl. 17.00 i Vor Frue Kirke, Vor Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C.
Entre: 50 kr. for voksne. Børn er gratis.

For yderligere oplysninger kontakt Lisette Agerbo Holm, projektmedarbejder ved Vor Frue Kirke:
Direkte tlf.: 23 43 87 37
E-mail: lisette.holm@aarhusvorfrue.dk