marianne_frank_larsen_foto-per-rasmussen

Marianne Frank Larsen

I dette efterår sætter sognepræst ved Vor Frue Kirke Marianne Frank Larsen tre litteraturaftener af til forfatter Kerstin Ekmans Ulveskindstrilogi. Trilogien består af Guds barmhjertighed fra 1999, Rørte vande fra 2002 og Skrabelodder fra 2003. Den anerkendte svenske forfatter skriver klogt, sanseligt og meget smukt om tre generationer af kvinder og deres mænd, som på hver deres måde hører til i Svartvattnet i det nordlige Sverige.
Historien strækker sig fra 1916 til vores tid og beskriver alle centrale aspekter af vores liv: barndom, ungdom, opbrud, forelskelse, svangerskab, ægteskab, fødsel, omsorg, arbejde, skyld, svigt, tab, alderdom, svækkelse og død. Forholdet mellem kunst og virkelighed, mellem natur og kultur og mellem individ og samfund i det 20. århundrede bliver fornemt belyst, og fra første til sidste bog kæmper hovedpersonerne med spørgsmålet om, om Gud er god, når tilværelsen er grusom.
Ved litteraturaftenerne lægger Marianne Frank Larsen op til en samtale om temaer og motiver i bøgerne.

Datoerne for de tre litteraturaftener er:
6. oktober: Guds barmhjertighed Kl. 19:30
3. november: Rørte vande Kl. 19:30
17. november: Skrabelodder Kl. 19:30

Arrangementerne er gratis og åbne for alle og finder sted i Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C

Skrevet af Pressemeddelelse

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *