Formålet med dagen er at give dig viden om det sociale arbejde både i teori og praksis: Først får du korte, faglige oplæg, og senere kan du deltage i workshops, hvor der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger omkring kirkens sociale ansvar. Her er der plads til både diskussioner, erfaringsudvekslinger og dine spørgsmål. Konferencen giver også mulighed for, på kryds og tværs, at mødes og networke med andre, der interesserer sig for kirkens sociale ansvar. På dagen vil du møde repræsentanter fra organisationer, kirker, offentlige myndigheder samt frivillige og privatpersoner.
Konferencen finder sted på Diakonhøjskolen i Aarhus d. 10. november kl. 9.00 -13.45
Vores håb er, at konferencen kan være med til at inspirere og motivere deltagerne, så vores fælles indsats for lokalsamfundets udsatte bliver styrket.

Se hele programmet her

Skrevet af Pressemeddelelse