Hos Kirken i Østjylland synes vi, det nye magasin “folk & kirke” er både flot og fyldt med tankevækkende, relevant og underholdende indhold.

Jonatan Spang og Rasmus Botoft er blandt de personer, du kan møde i magasinet.

Du kan for eksempel lytte med, når Johanne Schmidt-Nielsen, Ida Auken, Adam Holm, Gertrud Højlund, Jonatan Spang og Rasmus Botoft taler sammen om tro.

Du kan også læse om DR1s nye tv-serie “Herrens Veje” og møde seriens ophavsmand Adam Price, der også stod bag bl.a. “Nikolaj & Julie” og “Borgen”.

Og så kan du finde ud af, hvad biskop Henrik Wigh-Poulsen svarer, når han bliver stillet spørgsmålet, om det er hykleri at blive i folkekirken.dk, hvis man ikke tror på trosbekendelsen?

“folk & kirke” er oprindeligt udgivet af Helsingør Stift, men i forbindelse med udgivelsen i Aarhus Stift er en del af indholdet lokaliseret.

Skrevet af Jeannette Refstrup

Jeannette Refstrup er Folkekirkeinfos eksterne redaktør på sitet Kirken i Østjylland og den tilhørende facebook-side. Hun er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt i corporate communication fra Aarhus BBS. Har du ideer eller andre input til sitet og facebook-siden, er du velkommen til at skrive til Jeannette på jr@strupstrup.dk eller ringe på mobil 40 25 58 47.