Jeg har forudsagt min egen fremtid for mig selv. Jeg går ud fra, at du også har lavet forudsigelser eller har haft en læsning, som er gået i opfyldelse, og derfor læser du denne blog. Jeg er også overbevist om, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv skal retfærdiggøre din tro til andre.

Mange siger, at hvis vi ved, at fremtiden kan forudsiges, og så tror vi måske, at den er foruddefineret og ikke kan ændres på nogen måde. Dette vil føre til mange problemer, og det er grunden til, at de fleste spåkoner og -mænd afviser faktisk fremtidsfortælling.
Nå, det jeg synes om det er, det er bestemt ikke sandt. Jeg tror, at der ikke er sjov i livet, hvis vi ikke har “fri vilje”. Hvad ville være meningen i livet, hvis der ikke er nogen fri vilje? Hvor ville vores ansvar ligge, hvis der ikke er noget som fri vilje?

Vi tror på skæbne, skæbne og fri vilje. Det forekommer modstridende at tænke på både fri vilje og skæbne. Jeg tror, at disse begreber ikke er i konflikt med hinanden og giver livet mening og retning.

Din skæbne betyder ikke, at den holder din fri vilje og arbejder imod din fri vilje. Din skæbne er hvad du kan have, hvis du følger skiltene fra universet og går i samme retning, hvor det fører dig. Skæbnen har alt, hvad der gør dit liv godt og vidunderligt. Men mange mennesker følger ikke deres skæbne, de vil bare leve et liv fuld af mysterier. Ved hjælp af vores fri vilje afviser vi de ting, der virkelig gør os lykkelige, som varmer vores sjæle, som er vores skæbne.

Vi lever i relationer, som kan være smertefulde eller gør et arbejde, som vi hader mest, men vi venter stadig på i morgen for at være lykkelige. Når vi føler os komfortable, ignorerer vi tegnene omkring os. Vi jage mænd, der ikke vil have os. Du kan jage eller afvise din skæbne ved hjælp af din fri vilje. Du kan bestemme, om du skal overgive eller bekæmpe det. Vi kan vælge lykke eller bosætte os for eksistens. Den gode nyhed er, at skæbnen bringer os velsignelser i forklædning.

Jeg arbejder i den professionelle åndelige industri, nu kan jeg se, hvad min familie betød. Jeg tror ærligt, at dette er min skæbne, og jeg ville meget hellere gøre hvad jeg laver nu end at arbejde i et af de job, jeg søgte om af et desperat sted. At bygge min forretning var ikke altid meget let, men i det mindste gjorde jeg konsekvent fremgang, og så begyndte min karriere. Universet og ånderne omkring os giver os tegn til at tænke på vores skæbne. Disse tegn er enten gennem natur og naturlige midler, eller de kommer til os gennem bevidste midler, dvs. i tarot-aflæsninger. Vi kan bruge tarotkortene til at vide, om vi går i den rigtige retning eller ej.

Hvis du har tro på skæbnen, giver du ikke op med at prøve. At tro i skæbne betyder, at der er et forsøg på at prøve. Destiny siger, at der er noget bedre, er altid tilgængelig for os; vi skal bare se tegnene omkring os. Jeg ved ikke, det virker for dig også eller ej, men for mig lyder skæbnen som en temmelig vidunderlig ting.